Haza > rólunk

Xiamen Yeyang kő csoport egy vezető kő gyártó létre 1993-ban, található a kő szülővárosában, Xiamen andamp; Shuitou. Több mint 23 éve már specializálódott a kő gyártása. Yeyang nem csak egy cég, hanem egy csoport több mint 20 család tulajdonában lévő gyárak.


1993 óta fektetett több mint 10 kőbányák, beleértve a Castro fehér márvány, Vermont szürke márvány, fekete jég virág márvány, gránit és mészkő. A nagy ereje miatt 2 kereskedelmi vállalatok andamp; 3 szakképzett és professzionális gyárak (teljes terület több mint 60 000 m²-es;), Küldetésünk, hogy kiváló szolgáltatást a legversenyképesebb áron és a legjobb minőségű termékeket ügyfeleink számára. Ez az a nagy öröm, hogy sok új ügyfelek rendszeres partnereink, és a kölcsönös ügyfeleink növekedés az elmúlt évben.

Mi férnek hozzá sok új kínai márvány bányák, és mi felajánl egy széles választékát a legtöbb prémium golyók válogatott-ból száz-ból kőbányák. Sok új golyókat Kínában és más országokban az új márvány bázis, több mint 60.000 négyzetméteres területen vannak felsorolva. Továbbra is, hogy mindenféle új golyókat, hogy megfelelnek a különböző ügyfeleink. Üdvözöljük, hogy lépjen kapcsolatba velünk, ha megy vásárolni új anyagot, Kína.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Az exportáló vállalatok:
1. Xiamen Yeyang Imp andamp; Exp Co., Ltd.
2. Xiamen Yiqing Imp andamp; Exp Co., Ltd.

3.ENUOGROUPCO., KORLÁTOZOTT.


Mi a gyárak:
1. Jiangsu Yeyang kő Industry Co., Ltd. (márvány burkolólap, méretre vágva)


2. Fujian Yuanhong építési anyagok Co., Ltd. (munkalapok, mosdók)


3. Shuitou Yeyang gránit burkolólap nagy gyár (gránit burkolólap, munkalapok, vágja méretre)


Családi gyár:Több mint 20 család tulajdonában lévő gyárak.

Yeyang család gyárak-több mint 20 Kína kő gyárak a kínálat minden Ön igényeinek.


Anyagok:
Márvány, kvarc, gránit, ónix, bazalt, pala, homokkő, mészkő, Bluestone, mesterséges kő stb.


Fő termékek:
Márvány burkolólap andamp; Csempe, gránit andamp; Márvány andamp; Kvarc munkalapok, mosdók, a projekt vágott mérete, a követ-mosogató andamp; Medence, tűzrakóhely, mozaik, PavingStone andamp; Lépcsők, oszlopot, szobor, szökőkút, tereprendezés kő, stb.


miértCHooseUs?
1. versenyképes áron:
Szakmai gyártója vagyunk versenyképes árat. Eközben helyi jól ismert szállítója, a több mint 20 család tulajdonában lévő gyárak mi van eladás, több mint 20 országban rendszeresen a leginkább költségtakarékos ár.


2. több termékek:
Termékeink in a nagy fajta, pl. gránit, márvány, kvarc, Onyx, bazalt, pala, homokkő, mészkő, Bluestone, Quartizite, mesterséges kő stb. Blokkok, burkolólap, csempe, munkalapok, mosdók, vágja méretre, kő mosogató andamp; Medence, tűzrakóhely, mozaik, Térkő andamp; Üzemünkben lépcsők, oszlopot, szobor, szökőkút, Parkosítás stb is rendelkezésre áll. Nem számít, milyen anyagi andamp; milyen méretű van szüksége, mi teszi az Ön számára.


3. minőség-ellenőrzés
Minden termék a szigorú minőség-ellenőrzés alatt áll. Biztosítjuk Önt arról, amit kínálunk, kiváló és minőségi termékeket. A termelést a inspectionof kezdetétől késztermékek, figyelni minden részletet, és próbálja ki a legjobban, óvatosan nehogy.


4.KiválóSzolgáltatás
Küldetésünk, hogy ügyfeleink kiváló teljes körű szolgáltatást nyújtó, az együttműködés során, és már ezt több mint 20 éve. Tiszteletben tartjuk Önnek, ügyfeleink és a döntések. Yeyang kő-csoport vonatkozik, amit érinti, és célja, hogy a legjobb lehetőségeket biztosítanak.


5. egyedi Design
Ha nem találja a részletezés van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba velünk szabadon. Bármely egyéni méret lehet tenni, mint egy az Ön igényeinek.


Őszintén üdvözlöm minden új potenciális ügyfelet, hogy lépjen kapcsolatba velünk. Lesz nem csak a kínálat Önnek a megfelelő anyagok alapján a szükséges minőségű, versenyképes áron, de is kiváló szolgáltatás nyújtása keresztül gyors reakció konstruktív megoldásokat. Erőfeszítéseinket, és a támogatás jár a nyer-nyer üzleti, ami, és menjünk tovább.


Ön fog felelni velünk az elejétől végéig!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory