Haza > rólunk > Cégprofil

Xiamen Yeyang Stone Group egy vezető kő gyártó 1993-ban létrehozott, található a kő szülővárosa, Xiamen és Shuitou. Több mint 23 éve szakosodott a kőfejtés. Yeyang nem csak egy vállalat, hanem több mint 20 családi üzemű csoport.


1993 óta több mint 10 kőbányát fektettünk be, köztük Castro Fehér márvány, Vermont szürke márvány, fekete jégvirág márvány, gránit és travertin. Nagy erőssége miatt 2 kereskedelmi vállalat és 3 képzett és professzionális gyárak (a teljes terület több mint 60.000 m²), a küldetésünk, hogy kiváló szolgáltatást a legversenyképesebb áron és a legjobb minőségű termékeket ügyfeleink számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy sok új ügyfelünk válik rendszeres partnerként és az ügyfelekkel való kölcsönös növekedésnek az elmúlt években.

Sok új kínai márvány kőbányához jutunk, és széles választékot kínálunk a legtöbb prémium márványból, amelyek több száz kőbányából válogatnak. A Kínában és más országokban sok új márvány szerepel az új Márványbázisunkban, amelynek területe meghaladja a 60.000 négyzetmétert. Továbbra is mindenféle új márványt hozunk ügyfeleink különböző igényeinek kielégítésére. Üdvözöljük a kapcsolatot velünk, ha új anyagokat szeretne vásárolni Kínából.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Exportáló cégek:
1.Xiamen Yeyang Imp & Exp Co., Ltd.
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Co., Ltd.

3.ENUO GROUP CO., LIMITED.


Gyáraink:
1.Jiangsu Yeyang Stone Industry Co., LTD (Márványlapok, Cut-to-size)


2.Fujian Yuanhong Építőanyagok Co., Ltd. (Munkalapok, Vanity Tops)


3.Shuitou Yeyang gránit nagy lemezek gyár (gránit burkolatok, munkalapok, méretre vágott)


Családi üzemünk: Több mint 20 családi üzem.

Yeyang Családi Gyárak - több mint 20 Kínai Kőtenyésztő Szállít mindazt, amire szüksége van.


anyagok:
Márvány, Quartz, Gránit, Onyx, Bazalt, Pala, Homokkő, Travertin, Bluestone, Mesterséges kő stb.


Fő Termékek:
Márványlapok és csempe, gránit és márvány és kvarc munkalapok, párnázott tetejűek, méretre vágott projektek, kő mosogató és medence, kandalló, mozaik, járólapok és lépcsők, oszlopok, szobrászat, szökőkút, tereprendezési kő stb.


Miért gondolja ?
1.Kompetitív ár:  
Professzionális gyártóként versenyképesek vagyunk. Közben mint helyi, jól ismert beszállító több mint 20 családi üzemben, több mint 20 országban rendszeresen értékesítjük a leginkább költségtakarékos áron.


2.Multiple termékek:  
Termékeink széles választékban vannak, pl. Granit, Márvány, Kvarc, Onyx, Bazalt, Pala, Homokkő, Travertin, Bluestone, Quartizite, Mesterséges kő stb. Blokkok, burkolatok, járólapok, Kő Sink & Basin, Kandalló, Mozaik, járólapok és lépcsők, oszlop, szobor, szökőkút, tereprendezés stb mind elérhető gyárban. Függetlenül attól, hogy milyen anyagot és milyen méretűre van szükséged, azt meg fogjuk tenni.


3. Minőségellenőrzés
Minden termékünk szigorú minőségellenőrzés alatt áll. Biztosítjuk Önnek, hogy mi kínálunk kiváló és minőségi termékeket. A gyártás kezdetétől a késztermékek ellenőrzéséig minden részletre odafigyelünk, és mindent megteszünk a hibák elkerülésére.


4. Kitűnő szolgáltatás
Küldetésünk, hogy az együttműködés során kiváló teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, és több mint 20 éve dolgozik. Tisztelünk téged, ügyfeleinket és döntéseiteket. A Yeyang Stone-csoport az Ön érdeklődésére és céljaira nyújtja a legjobb lehetőségeket.


5.Kész formatervezés
Ha nem találja a szükséges specifikációt, kérjük, forduljon hozzánk szabadon. Bármilyen egyedi méretet végezhet el a sajátos igényei szerint.


Üdvözöljük minden új potenciális ügyfelünket, hogy lépjen velünk kapcsolatba. Nemcsak a megfelelő minőségű, versenyképes áron kínáljuk Önnek a megfelelő anyagokat, hanem gyors megoldás és konstruktív megoldások révén is kiváló szolgáltatást nyújt Önnek. Erőfeszítéseink és támogatása hozza meg a nyertes üzletet, ami mind az Ön, mind pedig a miénk tovább halad.


Elégedett lesz velünk az elejétől a végéig!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory