Haza > Márvány forrás > Ellenőrző standard méret

Szabványos méret

YEYANG LOGO 01.jpg

Nagykereskedelmi konyha pult és fürdőszoba Vanity felső

A Stone munkalapok gyönyörűek, így a gránit, a kvarc és a márvány a legnépszerűbb anyag a pulton. A mindennapos használatra felkészülve kopás nélkül állnak és továbbra is olyan jól néz ki, mint a telepítés napja. Természetes kőből készült anyagokkal a munkalapok egyedülálló és vonzó megjelenést kölcsönöznek Önnek, mivel sok különböző ásványi anyagból állnak. A mesterséges kvarc esetében csak kevesebb időt kell költeni a karbantartás során. Függetlenül attól, hogy milyen formájúak, beszállítunk méretre szabott tételeket a projektek tökéletesítése érdekében. Csak személyes preferencia van.

Standard szekrényeket szállítunk szupermarket, nagykereskedő, kiskereskedő számára, mérete 108 "x26" vagy több méretben.

Bármi legyen is vállalkozó, vállalkozó vagy nagykereskedő, a kiskereskedő, a History Countertop mindkettő segíthet a projektjeid és üzletünknek a hiúság topjain keresztül. A Hospitality és a Multi-Family Stone beszállítók szakértőjeként nemcsak a projektekhez nyújtunk segítséget, hanem rengeteg starndand kőből készült fürdőszobai mosdófedeleket gyártunk nagykereskedők, szupermakettek és kiskereskedők számára. A négyzet alakú és ívelt csillagdandák 22 "x25" x3 / 4 ", 22" x31 "x3 / 4", 22 "x37" x3 / 4 ", 22" x49 "x3 / 4", 22 "x61" x3 / 4 ", stb.Csak testreszabott csomag áll rendelkezésre.History Countertops fel fogja tenni a céget, a logóját, a szavakat, és mit szeretne.


- Tekintse meg a részleteket a VR Link szolgáltatással: https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip vevők érdeklődnek a ceo@china-stone-experts.com