Haza > Márvány forrás > Csomagolás és betöltés

YEYANG LOGO 01.jpg


201607040553088143.jpg

A csomag fontos folyamat kőszállításban, a termékek legbiztonságosabb csomagolásához, csomagolóüzemet építünk ki. Az ügyfelek kérésére különféle csomagolási lehetőségeket kínálunk, mint pl. Fa-láda, háromrétegű lap, PVC, papírgyártás, fafogas, raklap stb.


És egyéb csomagok is szívesen látnak. Csak tudassa velünk, mit akar. Csak annyit kell várnia, hogy megkapja az összes terméket.


Homlokzati csomagolás:


1. Először digitális ellenőrző fényképeket kap (e-mailben), mielőtt a munkalapok csomagolásra kerülnek. Ez lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy megtekinthessék a tényleges munkalapokat, mielőtt elhagynák gyárunkat.

Mivel ragaszkodunk egy szigorú minőségellenőrzési rendszerhez, ritkán fordul elő, hogy hiba történik a gyártási folyamat során. Az ellenőrző fotók egyszerűbb biztonságérzetet biztosítanak a pontosság biztosításához minden megrendeléssel kapcsolatban.


2. Mindegyik darab kő egyenként műanyagba van burkolva, majd egy lyukasztással szembeni ellenálló nehéz habgumi anyaggal.


3. A munkalapokat ezután hegesztett acélkeretbe csomagolják, rétegelt lemezekkel borítva. A láda belseje sztiro-hab lapokkal van felragasztva. Minden kődarab gondosan el van szigetelve a többiektől, kiküszöbölve a forgács és a karmok kő-kő érintkezésének lehetőségét.


4. A végeredmény egy biztonságos, villás emelő hozzáférhető hajózó láda, amely tartós és könnyen kicsomagolható érkezéskor. A munkalapok egy darabból egyszerre eltávolíthatók a dobozból. Egyetlen más cég nem tesz semmit, hogy biztosítsuk, hogy a munkalapok biztonságban érkezzenek meg. Ez a figyelem a részletekre, amely lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk a cserét, abban az esetben, ha egy kõdarab megérkezik.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory


Kő csomagolás és szállítás:

Szállítási idő

1) Általában 15-20 nappal a 30% -os befogadás után

2) 15 napon belül az első konténerre, majd a heti hajóra

Kőcsomagolás és betöltés

1) Erős fa ládák, ügyes munkatársaink szigorú minőségellenőrzést követnek a kezdetektől a végső szállításig.

2) habosított műanyagból készült, és füstölt fa ládákba csomagolva, külső fém hevederekkel megerősítve.

3) Csomagolással és számlálóval ellátott fadobozokba csomagolva, lemezekhez kötve

12 mm vastagságú, 1 x 20'ft tartály 170 betétet tölthet be.

15 mm-es vastagságú, 1 x 20'ft-es tartály 140 betétet tölthet be.

20 mm vastagságú, 1 x 20'ft tartály 105 lap betöltését teszi lehetővé.

30 mm vastagságú, 1 x 20'ft tartály 70 betétet tölthet be.

- Tekintse meg a részleteket a VR Link szolgáltatással: https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip vevők érdeklődnek a ceo@china-stone-experts.com