Haza > rólunk > A MIA + BSI tagja

YEYANG STONE FACTORY LOGO.jpg

A MIA + BSI tagja  

Tag # 4085, 1993.09.19.

Kevesebb mint 50 kínai kővállalat van az MIA tagjaival.

- Tekintse meg a részleteket a VR Link szolgáltatással: https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip vevők érdeklődnek a ceo@china-stone-experts.com

The Member of MIA+BSI

Mi a helyzet a MIA + BSI-vel kapcsolatban?

Marble Institute of America (MIA) and Building Stone Institute (BSI) A Marble Institute of America (MIA) és a Building Stone Institute (BSI): a természetes kőipar amerikai közös vállalkozása.

2016. január 1-én a Marble Institute of America (MIA) és a Building Stone Institute (BSI) létrehozta az MIA + BSI néven ismert Natural Stone Institute-t.

Együttesen több mint 1900 tag van 55 országban, amelyek mindenféle tevékenységet képviselnek a természetes kövek iparágaként, széles körű műszaki és képzési erőforrásokat, szakmai fejlesztést, szabályozási érdekképviseletet és hálózati eseményeket kínálva számukra.

A vegyesvállalatot két évvel, 2016. január 1-jétől kezdődően kijelölték.

A közös vállalat két tagja, az MIA és a BSI folytatja a két kiadvány, a Dimension Stone Design Manual és a Building Stone Magazine szerkesztését, világszerte elismert és elfogadott kiadásokkal.

A. A Marble Institute of America (MIA)

Az MIA az amerikai kereskedelmi szövetség, amely a természetes kövek iparával foglalkozik.

Az MIA tájékoztatást, technikai segítségeket, üzleti segítséget és segítő eszközöket, például kiadványokat, videókat és támogató oktatási programokat biztosít.

1907-ben alapították meg a Márványkereskedők Országos Szövetségét, majd 1944-ben csatlakozott hozzájuk a Márvány Termelők Országos Szövetsége, a MIA együttes létrehozásával. 1962-ben a Máriaépítők Országos Szövetsége is csatlakozott az MIA-hoz.

Az MIA által szerkesztett egyik legfontosabb eszköz a Dimension Stone Design Manual, amelyet a természetes kőipar legfontosabb műszaki erőforrásaként tartanak számon, és széles körű információval szolgálnak a természetes kövek műszaki színvonalára vonatkozóan.

Az MIA elnöke Dan Rea

Marble Institute of America akkreditált cégek
http://www.marble-institute.com/accreditation/accredited-companies/
Akkreditált Természetes Kő Fabricators
http://www.marble-institute.com/accreditation/accredited-natural-stone-fabricators/
MIA akkreditált kereskedelmi vállalkozók
http://www.marble-institute.com/accreditation/accredited-commercial-a-contractors/
MIA Akkreditált Kereskedelmi B vállalkozók
http://www.marble-institute.com/accreditation/accredited-commercial-b-contractors/

Az akkreditált cégek etikai kódexe

MIA A természetes kőgyártók és a kereskedelmi vállalkozók akkreditációja elismeri azokat a vállalatokat, amelyek megfelelnek az iparág legmagasabb szintű követelményeinek az üzleti tevékenységek, termékismeretek, gyártás és telepítés tekintetében.

Ahhoz, hogy MIA akkreditációt szerezzen, a vállalatnak intenzív, szigorú eljárást kell lefolytatnia, amely magában foglalja üzleti és foglalkoztatási gyakorlatának dokumentálását, ajánlóleveleket, írásbeli vizsga- és helyszíni látogatásokat a létesítményben és befejezett feladatokat.

B. A Building Stone Institute (BSI)

A BSI-t 1919-ben alapították. Nonprofit szakmai szövetség, mely technikai tanácsadást, oktatási anyagokat és továbbképzést biztosít tagjai számára a természetes kövek használatával és előnyeivel kapcsolatban.

A tagok kőbányák, gyártók, kiskereskedők, importőrök, exportőrök, faragók, szobrászok, restaurátorok, tervezők és szerelők.

A BSI olyan programokat és szolgáltatásokat nyújt, amelyek felhatalmazzák a tagvállalatokat arra, hogy a legmagasabb szintű minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálják.

A BSI támogatja tagjait annak érdekében, hogy tovább növelje a szolgáltatás minőségét, a termékek minőségét és a kő iránti keresletet.

A BSI elnöke Mr. Rob Barnes

További információk, frissítések és hírek találhatók az alábbi címen:

Marble Institute of America
380 E. Lorain Street, Oberlin, OH 44074
T: 440-250-9222 · F: 440-774-9222
www.marble-institute.com
http://www.marble-institute.com/about-mia-bsi/about-mia-bsi/

Marble Institute of America